Toimitilat

Modernit, vuonna 2011 laajennetut toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kivihaasssa saman kadun varrella SPR:n veripalvelun kanssa. Toimistomme on katutasossa erillisessä pienessä liikerakennuksessa Kivihaankujan ja Kivihaantien kulmassa.

toimisto ulkoa tntoimisto sisalta

Kokoustilat

Hallituksen kokouksia silmälläpitäen käytössänne on 10 henkilön kokous- ja neuvotteluhuone sekä kuuden henkilön neuvottelunurkka. Yhtiökokouksien pitäminen tiloissamme on myös mahdollista aina 40 henkilön kokouksiin asti. Kaikki tilamme ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta.

neuvottelunurkka tnmustalaatikko tnneuvotteluhuoneyhteystiedot-kuva

Sijainti

Aja Hakamäentielle joko Hartwall-Areenan/Pasilan suunnasta tai Mannerheimintien, Hämeenlinnanväylän tai Vihdintien suunnasta. Käänny Ruskeasuon bussihallien kohdalla olevasta liikenneympyrästä Kivihaantielle, risteyksessä on iso kaupunginosaviitta "Kivihaka". Liiketalo Kivihaankuja 1 näkyy heti käännyttyäsi, pysäköi autosi Kivihaankujalle tai Kivihaantielle ja astu sisään toimistomme.

Haagan suunnasta tullessasi aja Kylänevantietä pitkin Kivihaan sillan yli ja käänny SPR:n kohdalle oikealla, josta aja Kivihaantien Ruskeasuon puoleiseen päätyyn.

Julkista liikennettä käyttäessäsi pääset tästä suoraan Reittioppaaseen.

{google_map}Kivihaantie 10, Helsinki, Suomi|width:700|height:350{/google_map}